XXX. Veszprémi Egyetemi Napok

Üdvözlet a WordPress-ben! Ez az első bejegyzés, amelyet lehet akár módosítani, akár törölni, aztán kezdődhet az írás, a tartalommal történő feltöltés.

1 comment on “Helló Világ!

  1. Üdvözlet! Ez egy hozzászólás.
    A hozzászólások moderálásához, szerkesztéséhez és törléséhez látogassunk el a honlapunk vezérlőpultjának
    Hozzászólások menüpontjához.
    A hozzászólok avatarját a Gravatar biztosítja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

VEN Dizni

Egyszer régen, nagyon régen, a VENek kezdetén,
Minden hallgató szívében ott élt a remény.
A reménye annak, hogy elvégzi az egyetemet,
De a hosszú évek alatt, elfelejtette, hogyan legyen gyerek. Mickey egér úgy határozott, hogy a pénzét az egyetembe fekteti, a részvényeket mindet felvásárolja, és a Pannon Egyetemet VEN Diznire kereszteli.
Viszont VEN Diznibe csak mese szereplők járhatnak, erre megoldást kellett találni.
Ezért hát Vityatigris két varázslatos barátjával, GINgilinnel és Szőke Herceggel, elindultak Veszprém városába, hogy csillámporral behintve a fejeket, a gyermeki csodát újra beszivárogtassák a lelkekbe.

<div id="fb-root"></div>
<script async defer crossorigin="anonymous" src="https://connect.facebook.net/hu_HU/sdk.js#xfbml=1&version=v13.0&appId=195051713874933&autoLogAppEvents=1" nonce="T9xOaUzT"></script>
<div class="fb-page" data-href="https://www.facebook.com/VENDizni" data-tabs="timeline" data-width="" data-height="" data-small-header="false" data-adapt-container-width="true" data-hide-cover="false" data-show-facepile="true"><blockquote cite="https://www.facebook.com/VENDizni" class="fb-xfbml-parse-ignore"><a href="https://www.facebook.com/VENDizni">VEN Dizni - 1-es csapat VEN 2022</a></blockquote></div>